Kuvataiteilija Eeva Mölkänen

 

Olen taiteentekijänäkin utelias kokeilemaan erillaisia tekniikoita ja yhdistelemään niitä leikitellen. Käytän teoksissa usein symboliikkaa, fantasiaa, mielikuvitusta sekä tarinallisuutta. Rakastan eri värejä. Minua kiinnostaa tekemisen prosessi ja miellenkiintoista on nähdä mitä teoksesta lopulta syntyy.

Taiteentekeminen toimii minulle vastapainona kiireiselle arjelle ja on rentouttavaa. Maalaminen on minulle ollut yksi tapa sanoittaa kuvien kautta ajatuksia ja tunteita. Maalaaminen on minulle omaa aikaa, josta saan hyvää energiaa. Maalaaminen saattaa toisinaan herättää uusia ideoita ja oivalluksia myös muuhun työskentelyyn. 

Olisi ihanaa, jos voisin luoda taidetta joka koskettaa katsojaa jollakin tavalla. En halua sanoittaa liikaa teoksien aiheita. Jotta katsojalla olisi vapaus nähdä ja kokea teos, juuri niin kuin itse haluaa. Ideoita teoksiin ja projekteihin saan arkielämästä ympärillä, valokuvaamisesta, tunteita herättävistä tapahtumista, matkoilta ja mielenkiintoisista ihmisistä.

Haluan kehittyä taiteilijana. Koen, että ikinä ei ole "valmis", eikä tarvitsekkaan. Aina voi oppia uutta ja omaa kehitystä on hauska seurata. Oppiminen on mukavaa ja mielenkiintoista, kun ymmärtää miten paljon se voi mahdollistaa. Se avartaa näkemään eri tapoja kokea ja käsitellä asioita. Haluan ymmärtää ja nähdä asioita syvemmin, mikä heijastuu myös suoraan taiteen luomiseen uteliaalla ja kokeilevalla otteella.

 

Tervetuloa tutustumaan lisää minuun sivujeni kautta. 

Jatka lukemista kohdasta Taiteilijasta lisää

 

IMG_20200319_142602_837 (1).jpg