Kuvataiteilijaksi valmistuin vuonna 2019 kuvataidekoulu Alfasta. Olen osallistunut useisiin yhteisnäyttelyihin teoksillani vuodesta 2008 lähtien, ja ensimmäisen oman taidenäyttelyn pidin Suonenjoen Kellarikalleriassa vuonna 2013 (Haaveista totta). Seuraava yksityisnäyttelyni on toukokuussa 2023. Olen tehnyt niin tilaustöitä kuin näyttelyteoksia sekä julkisia maalauksia. Julkista taidetta olen tehnyt Kuopion yliopistollisen sairaalan lasten neurologian yksikön A1- käytävälle. Lapsi- ja liikunta-aiheisten seinämaalauksien kokonaisuus pitää sisällään 18 seinämaalauskuvaa.

Työskentelin projektitaiteilijana Leader-rahoitteisessa kulttuurialan kehittämishankkeessa vuosina 2015–2018. Hanketaiteilijana tehtäviini kuului taidepajojen suunnittelu, toteutus sekä taideohjaaminen erilaisten tapahtumien ja yhteisöjen parissa. Sisä-Savon- ja Kuopion kansalaisopistoissa työskentelin taideohjaajana kaksi lukuvuotta, jolloin vastasin omien taidepajojen suunnittelusta sekä ohjaamisesta Suonenjoella ja Kuopiossa. Toimin neljän vuoden ajan osa-aikaisena taidekerhojen ohjaajana Suonenjoen kaupungilla taidekerhoja eri kouluilla järjestäen. Kohderyhmänä olivat alakouluikäiset. Lisäksi olen toiminut Suonenjoen Taideseura ry: n puheenjohtajana vuodesta 2017, ja hallituksen jäsenenä vuosina 2011–2017.

Maalaaminen on keskeinen osa taiteilijuuttani. Olen taiteentekijänä utelias kokeilemaan erilaisia tekniikoita ja yhdistelemään niitä. Käytän teoksissa usein symboliikkaa, fantasiaa, mielikuvitusta sekä tarinallisuutta. Rakastan eri värejä. Pelkkä väri voi olla toisinaan juuri se mikä inspiroi minua ja antaa suunnan uudelle teokselle. Taiteen tekeminen minulle yksi tapa käsitellä, sanoittaa erilaisia asioita, tapahtumia ja ilmiöitä. Maalaaminen on minulle rentouttavaa omaa aikaa ja antaa hyvää energiaa arkeen. 

Olisi ihanaa, jos voisin luoda taidetta, joka koskettaa katsojaa jollakin tavalla. En halua sanoittaa liikaa teoksien aiheita. Katsojalla on vapaus nähdä ja kokea luotu teos siinä hetkessä omalla tavallaan. Ideoita teoksiin ja projekteihin saan arkielämästä ympärillä, valokuvaamisesta, tunteita herättävistä tapahtumista, erilaisista ilmiöistä, matkoilta ja mielenkiintoisista ihmisistä. Haluan kehittyä taiteilijana. En ole valmis, opin koko ajan uutta ja omaa kehitystä on mielenkiintoista seurata. Luon omaa taidetta mikä tuntuu hyvälle ja omalle.

Ukraina, 2022 

UKRAINA 2.JPG