Kuka on Eeva Mölkänen? 

 

Lempinimeltään minua kutsutaan Eepuksi, josta kotisivujen nimikin syntyi. Olen asunut 18 vuotta "Savon Pispalassa" omakotitalossa. Olen syntynyt ja asunut Pohjois-Norjassa sijaitsevalla pienellä saarella. Lapsena muutin Pohjois-Savoon. 

Työskentelen Sylva ry:n kuvataideohjaajana osa-aikaisesti lapsille, nuorille, nuorille aikuisille ja heidän omaisilleen Kuopion yliopistollisessa sairaalassa lasten veri- ja syöpätauti osastolla ja verkossa valtakunnallisesti. Työ on minulle todella rakasta, tärkeää ja merkityksellistä. Opiskelin töiden ohella yhteisöpedagogiaa Humanistisessa ammattikorkeakoulu Humakissa. Aloitin opinnot 2019 syksyllä ja valmistuin 28.5.2021.  

Olen erityisherkkä ihminen ja se on antanut hyviä työkaluja elämänreppuun. Herkkyys on ominaisuus tuntea, kokea asioita ja aistia vahvasti elämää ympärillä. Elämänrepusta löytyy myös sisäinen kunnianhimo, motivaatio ja sisäinen arvomaailma, jotka ovat ohjanneet eteenpäin. Olen tottunut elämässä, ettei mikään ole itsestään selvää, eikä mikään tule helpolla. Kun uskaltaa luottaa elämään ja siihen mitä se tarjoaa, voi tavoitella omia unelmia.

Tartun uusiin haasteisiin rohkeasti ja ennakkoluulottomasti. Erillaiset työtehtävät ovat opettaneet koko ajan uutta. Olen utelias toimijana ja sen kautta olen motivoitunut kokeilemaan uusia erilaisia tapoja toimia. Haluan nähdä asioita eri näkökulmista ja kehitän omaa osaamista. Kriittisyys sopivassa suhteessa kehittää omaa osaamista ja omaan toimintaan ei jämähdä. 

Taidenäyttelyihin olen osallistunut vuodesta 2008 lähtien. Paikallisen Suonenjoen taideseuran hallituksessa olen ollut mukanana vuodesta 2011 lähtien. Seuran puheenjohtajana olen toiminut vuodesta 2017 lähtien. Kannustan uusia taiteilijoita osallistumaan mukaan mukavaan toimintaan. Innostun helposti uusista taideprojekteista, työtehtävistä ja erityisesti, jos ne liittyvät ihmisten hyvinvointiin. 

Järjestökentällä minua kiinnostaa tulevaisuudessa työtehtävät, jotka liittyvät kehittämistehtäviin, taideohjaamiseen, koordinointiin ja jossa voi luoda uutta.

 

Elämässä pitää olla haaveita ja unelmia, joita tavoitella. 

Matkalle mukaan tarvitaan paljon työtä, sinnikkyyttä ja onnea.

Tie on edessä, suuntana omat unelmat ja näillä mennään. 
 

Käy lukemassa vielä ARTSITS STATEMENT 

 

SAM_4324.JPG