Lempinimeltään minua kutsutaan Eepuksi, josta kotisivujen nimikin syntyi. Olen syntynyt ja asunut Pohjois-Norjassa sijaitsevalla pienellä saarella. Lapsena muutin Pohjois-Savoon. Työskentelen Sylva ry:n kuvataideohjaajana osa-aikaisesti lapsille, nuorille, nuorille aikuisille ja heidän läheisilleen Kuopion yliopistollisessa sairaalassa lasten veri- ja syöpätauti osastolla ja verkossa valtakunnallisesti. Työ on minulle todella rakasta, tärkeää ja merkityksellistä.

Opiskelin viime vuonna töiden ohella yhteisöpedagogiaa Humanistisessa ammattikorkeakoulu Humakissa. Opinnoista sain paljon hyviä pedagogisia työkaluja ohjaamiseen. Olen erityisherkkä ihminen ja se on antanut minulle hyviä työkaluja elämänreppuun. Herkkyys on ominaisuus tuntea, kokea asioita ja aistia vahvasti elämää ympärillä. Elämänrepusta löytyy myös sisäinen kunnianhimo, motivaatio ja sisäinen arvomaailma, jotka ovat ohjanneet eteenpäin. Olen tottunut elämässä, ettei mikään ole itsestään selvää, eikä mikään tule helpolla. 

Tartun uusiin haasteisiin rohkeasti ja ennakkoluulottomasti. Erilaiset työtehtävät ovat opettaneet koko ajan uutta. Olen utelias toimijana ja sen kautta olen innostunut kokeilemaan uusia erilaisia tapoja toimia ja ajatella asioista. Omaa työtään voi kehittää koko ajan, jolloin omaan tekemiseen ei jämähdä. Taidenäyttelyihin olen osallistunut vuodesta 2008 lähtien. Paikallisen Suonenjoen taideseuran hallituksessa olen ollut mukana vuodesta 2011 lähtien. Seuran puheenjohtajana olen toiminut vuodesta 2017 lähtien. Kannustan uusia taiteilijoita osallistumaan mukaan mukavaan toimintaan. Lähellä sydäntäni ovat erilaiset taideprojektit ja erityisesti, jotka liisäävät ihmisten hyvinvointia. Järjestökentällä minua kiinnostaa erilaiset työtehtävät, jotka liittyvät kehittämistehtäviin, taidetoiminnan ohjaamiseen, koordinointiin tai jossa voi luoda jotain ihan uutta.

 

Elämässä pitää olla haaveita ja unelmia, joita tavoitella. 

Matkalle mukaan tarvitaan paljon työtä, sinnikkyyttä ja onnea.

Tie on edessä, suuntana omat unelmat ja näillä mennään eteenpäin. 

 

SAM_4324.JPG