Olen työskennellyt monialaisissa ja monipuolisissa taideprojekteissa ohjaajana sekä taiteilijana. Koulutukseltani olen yhteisöpedagogi AMK sekä kuvataiteilija. Lempinimeni on Eepu, josta syntyi kotisivujeni nimi. Olen syntynyt ja asunut Pohjois-Norjassa sijaitsevalla pienellä saarella. Lapsena muutin Pohjois-Savoon.

Työskentelen osa-aikaisena soveltavan taiteen ammattilaisena sote-alalla, jossa olen toiminut viimeiset viisi vuotta. Ohjaan Sylva ry:ssa yksilö- sekä ryhmäkuvataidetoimintaa syöpää sairastaville lapsille, nuorille, nuorille aikuisille ja heidän läheisilleen Kuopion yliopistollisen sairaalan lasten veri- ja syöpätauti osastolla ja verkossa valtakunnallisesti. Työ on ollut minulle erityisen merkityksellistä, ja toiminnassa olen voinut yhdistää sekä sote- että taidealan osaamistani.

Olen valmistunut Humanistisesta ammattikorkeakoulu Humakista yhteisöpedagogiksi vuonna 2021. Opinnoista sain lisää hyviä pedagogisia työkaluja ohjaamistyöhön sekä uusia työkokemuksia eri järjestöistä. Opintojen ohella kehitin erityisesti verkkovälitteistä taideohjaamista, joka oli myös yksi osa opinnäytetyötäni. 

Ihmisenä olen erityisherkkä. Herkkyys on minulle ominaisuus tuntea, nähdä ja kokea asioita elämässä laajemmin ja vahvemmin. Herkkyys on myös työkalu ihmisten kanssa kohtaamisessa. Olen tottunut elämässä, ettei mikään ole itsestään selvää. Olen aina valmis tekemään töitä omien unelmien eteen. Omaa vahvuuttani on luovuus ja kyky tarttua uusiin työtarjouksiin rohkeasti. 

Elämässä pitää olla haaveita ja unelmia, joita tavoitella. Matkalle mukaan tarvitaan paljon työtä, sinnikkyyttä ja onnea. Tie on edessä ja matka on alkanut.

SAM_4324.JPG