Linkit

 

Sylva ry

Sylva ry on syöpäsairaiden lasten, nuorten, nuorten aikuisten ja heidän läheistensä valtakunnallinen yhdistys. Sylva tukee sairastunutta ja tämän lähipiiriä tarjoamalla tietoa ja tukea.

Siirry tästä linkistä: Sylva ry

Suonenjoen Taideseura ry

29.11.2021 Verkkosivut, eivät ole tällä hetkellä käytössä. Uudet verkkosivut ovat työn alla. 

"Yhdistyksen tarkoituksena on edistää seuran jäsenten, harrastajien ja Sisä-Savon alueen visuaalisen alan taiteilijoitten taiteellista kehitystä sekä toimia kuvataiteen ja muun visuaalisen taiteen harrastuksen esille tuomiseksi, edistämiseksi ja taiteen ja sen moninaisuuden ymmärtämiseksi. Lisäksi yhdistyksen tavoitteena on harjoittaa yhteistyötä eri taiteenalojen yhdistysten sekä muiden yhteisöjen kanssa."

Siirry tästä linkistä: Suonenjoen Taideseura ry

Voimauttava valokuva

"Voimauttava valokuva on taide- ja sosiaalikasvattaja Miina Savolaisen kehittämä palkittu sosiaalipedagoginen menetelmä, jossa voimautumisen käsitteen sisältämät ehdot: itsemäärittelyn oikeus, valta-asetelmien purkaminen ja vastavuoroisuus, määrittelevät ne eettiset raamit, joiden sisällä valokuvaa voidaan käyttää turvallisesti terapeuttiseen identiteettityöhön ja vuorovaikutustaitojen parantamiseen perheessä, vertaisryhmässä, työyhteisössä tai ammattilaisen ja asiakkaan välillä."

Siirry tästä linkistä: Voimauttava valokuva

Sisä-Savon Sävelet ry

Kulttuuripalvelut, koulutukset ja konsertit ammattitaidolla.

Siirry tästä linkistä: Sisä-Savon Sävelet ry

Kulttuuri Kylässä- hanke 

Siirry tästä linkistä: Kulttuuri Kylässä-hanke

Tmi Junkkila

Puusepäntyöt, entisöinti, rakentaminen ja Vanhojen Tavaroiden Kauppa.

Siirry tästä linkistä: Tmi Junkkila