Kaipaatko luovaa yksilöllistä taidetoimintaa? Haluaisitko mahdollistaa sitä omalle kohderyhmällesi tai kenties palkata osa-aikaiseksi omaan työyhteisöön?

Taidetyöskentely sopii kaikeikäisille osallistujille. Perheen pienimmät voivat osallistua yhdessä oman vanhemman kanssa. Toimintaa voidaan toteuttaa tarpeiden, tavoitteiden ja toiveiden mukaan eri tekniikoilla. Taidetyöskentelyssä voidaan oppia uusia taidetekniikoita ja vahvistaa erillaisia asioita omassa elämässä. Taidetyöskentelystä voit nauttia yksin, yhdessä ystävän kanssa tai ryhmässä. Taidetoimintaa voidaan toteuttaa verkkovälitteisesti Teams-verkkosovelluksen avulla. Tapauskohtaisesti myös kasvokkainen taideohjaus onnistuu. Toiminnan aloitus ei vaadi aikaisempaa osaamista taidetyöskentelystä. 

Taidetyöskentelyssä tuetaan ja vahvistetaan itseilmaisua kuvien ja teosten avulla. Ratkaisukeskeisillä taideterapeuttisilla työmenetelmillä herätellään luovuutta ja uskalluksen vahvistamista ilmaista asioita erilaisten teosten avulla, joiden tarkoituksena on nostaa yksilöiden omia voimavaroja esiin. Luovalla työskentelyllä rohkaistaan ja kannustetaan, ilman suorituspaineita millainen teoksesta tulee. Taidetyöskentely mahdollistaa iloa ja voimaa arkeen.

Ota yhteyttä, niin kerron lisää!

Ajankohtaisissa: tapahtumia, taidepajoja, taidenäyttelyitä, seuraa lisää klikkaamalla tästä linkistä! 

Kopio_ 2.3.2020 TAIDEOHJAAJA netissä.png