Tarvitsetko taideohjaajaa?


Toteutan erilaisia taidepajoja ja kursseja toiveiden mukaan erilaisiin tarpeisiin eri-ikäisille osallistujille ja työyhteisöihin. Minulla on yhdeksän vuoden kokemus taideohjaamisesta eri-ikäisille osallistujille. Pitkästä hoitourasta (2003–2019) on ollut paljon apua kohtaamistyössä erilaisten ihmisten kanssa. Olen valmistunut myös ratkaisukeskeisten taideterapeuttisten työmenetelmien ohjaajaksi vuonna 2015, ja olen hyödyntänyt ratkaisukeskeisiä työmenetelmiä ohjaamisessani siitä lähtien.

Ratkaisukeskeisten taideterapeuttisten työmenetelmillä herätellään luovuutta ja uskalluksen vahvistamista ilmaista asioita kuvin, joiden sisällä voidaan työskennellä. Kuvien kautta voidaan työstää mielikuvia elämästä. Muistot ja tarinat heräävät elämään uudelleen kuvien kautta. Luovan tekemisen kautta omaan arkeen saa iloa ja voimaa. 

Osallistujan voimavaroja voidaan nostaa esiin erilaisten taidetehtävien avulla. Luovalla työskentelyllä rohkaistaan ja kannustetaan, ilman suorituspaineita millainen taideteoksesta tulee. Monipuolisella ja innostavalla tekemisellä pyritään löytämään mieluisin tapa ilmaista itseään.Taide kuuluu kaikille, eikä osallistumiseen tarvitse aikaisempaa taidetyöskentelykokemusta. 

Taidetoimintaa voidaan toteuttaa verkkovälitteisesti Teams-verkkosovelluksen avulla ja fyysisesti paikan päällä. Perheen pienimmät voivat osallistua yhdessä aikuisen kanssa. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan lisää yhdessä!